Programmamakers

Maak kennis met het team achter Radio Merlijn. Wij zorgen ervoor dat je wekelijks kunt luisteren naar programma's waar je Hart een sprongetje van maakt!

Daisha de Wijs
Daisha de Wijs

Daisha trekt al vanaf mei 2007 vele aandachtige luisteraars. Haar programma’s brengen op plezierige wijze spiritualiteit en bewustwording. Door de zeer wisselende thema’s is elke uitzending nieuw en verfrissend. Daisha presenteert de volgende programma’s: Zielsverwanten, Zielentaal, Meditatie, Zondagsdienst, Gezondheid, Happy News, Daisha Live en diverse andere programma’s. Daisha’s kennis en wijsheid is van onschatbare waarde, door jarenlange studie en levenservaring eigengemaakt. Zij is bekend van radio en tv, een allround adviseur zowel persoonlijk als zakelijk. Meer lezen over Daisha? Kijk op www.daishadewijs.nl en www.wellenberg.nl

Sander de Wijs
Sander de Wijs

In zijn programma Boeken Nieuws laat Sander je kennismaken met nieuwe, verrassende en inspirerende boeken en hun auteurs. Het programma Social Media biedt aan velen een uitkomst op dit gebied. Samen met Daisha presenteert hij Happy News, een heerlijk ontspannen programma op de zaterdagavond. Sander verzorgt vanaf het begin de techniek voor alle programma’s. Zijn voorliefde gaat uit naar bijzondere muziek. Als muzikant (basist, zanger) in diverse bands heeft hij met veel verschillende muziek stijlen geëxperimenteerd. Na zes jaar als student en medewerker bij OneLife-TopLife en de Wellenberg Academie is Sander steeds dieper in het leven gedoken. Hij geeft workshops, begeleidt mensen en werkt mee aan activiteiten in en om de Wellenberg. Sander werkte tot 2012 bij een groot ICT bedrijf en is sinds 2012 zelfstandig IT specialist. Hij verzorgt vanuit zijn achtergrond de technische begeleiding van de programmamakers. Ook ontwikkelt en onderhoudt hij de website van Radio Merlijn.

Jan C. van der Heide
Jan C. van der Heide

Van kindsaf aan ben ik met paranormale verschijnselen geconfronteerd en ermee vertrouwd geraakt. Ik was met mijn 17de jaar indertijd de jongste paranormale genezer van Nederland, ingeschreven bij een vereniging die nog steeds bestaat. Zit dus ruim 50 jaar in het vak. Reeds jaren werk ik als paragnost en hypnotherapeut in mijn praktijk in Oegstgeest, ik ben gecertificeerd met de titel pmh, Profesional Master of Hypnotherapy. Als docent geef ik lessen, workshops, maak CD’s, schrijf boeken. In mijn programma Paravaria komen thema’s en vragen op: paranormale, esoterische, spirituele, therapeutische, alternatieve, reguliere onderwerpen aan bod, gebaseerd op wetenschap of gewoon puur gevoel, intuïtie. Het basisvertrekpunt van ‘Paravaria’ is en blijft onverminderd: ‘Alles is mogelijk tussen hemel en aarde..’.

Speciale studiogasten


Lizzy
Lizzy

Lizzy (geboren 6 januari 2014) is een ontzettend lieve Chichuahua. Ze weet van kleine pup af aan instinctief dat ze tijdens de uitzending rustig moet zijn. Op het moment dat Tommy op 17 jarige leeftijd stierf, die Daisha altijd op de voet volgde, heeft Lizzy zijn rol overgenomen. Waar Daisha is daar is Lizzy ook. Vanaf het moment dat Chico bij ons kwam, heeft ze de rol van het moederschap op zich genomen. Lizzy is hoog gevoelig, een oude Ziel, uit haarzelf weet ze wanneer ze aandacht kan vragen en wanneer niet. Een dametje die elk hart weet te winnen met haar grote lieve ogen. Ze is gek op kinderen en die kunnen dan ook alles met haar doen. Wanneer je Lizzy ontmoet gaat ze onmiddellijk op haar rug liggen en vraagt ze om een heerlijke massage, of is het onderdanigheid…

Chico
Chico

Chico (geboren 9 januari 2018) onze kleine dappere Chico, net zo’n lieve Chihuahua als Lizzy. Hij was de allerkleinste uit het nest en is ook klein gebleven. Hij weegt slechts 2,5 kg., terwijl Lizzy groot is uitgevallen voor een Chihuahua en 7 kg. weegt. Hij daagt Lizzy graag uit om met hem te spelen, waardoor Lizzy weer even jong is. Chico denkt altijd dat hij heel groot is en vindt dan ook dat hij de grootste hond aan kan. Vooral als het gaat om het verdedigen van ons terrein. Tijdens de uitzendingen zal hij net zo rustig zijn als Lizzy. Tijdens Satsang echter vindt hij dat hij de mensen moet vermaken met zijn koddig gedrag. Een zeer zelfstandig manneke, zo klein als hij is, heeft hij er genoeg van dan gaat hij ergens alleen liggen om niet te worden gestoord. Je kunt bijna niet anders dan helemaal wegsmelten als hij je met zijn scheve koppetje aankijkt.