Onze missie

Radio Merlijn
Wij bieden 24 uur non stop radio voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De programma’s zijn met zorg gekozen en met liefde gemaakt. We zijn geen gewone internetradiozender. Op eigenzinnige wijze richten we ons op zelfontwikkeling en ontplooiing, ontspanning, cultuur, gezondheid, geestelijk en sociaal welzijn. En op alles dat motivatie biedt om te transformeren naar een liefdevolle en vreugdevolle samenleving. We zijn idealisten, die nuchter en down to earth onze missie proberen te bereiken. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws over bewustwording, het wereldgebeuren, boeken, muziek en gezondheid.

Onze Missie
De wereld verandert momenteel sneller dan ooit. Veranderingen op elk gebied, in technologie, op financieel gebied, nieuwe wetten én wijzelf. Al deze veranderingen kunnen soms hoge eisen aan je stellen. Wij zijn er echter van overtuigd dat het leven bedoeld is om een gelukkige en vreugdevolle ervaring te zijn. Dat negatieve gebeurtenissen je niet per se negatief hoeven te maken.
Ieder mens verlangt naar harmonie en geluk. Als je iemand vraagt: ‘Wil je gelukkig zijn of rijk?’ Dan kiest 80% van de mensen voor het geluk. Innerlijke rijkdom vindt men belangrijker dan materiële rijkdom. De programma’s van Radio Merlijn beogen innerlijke rijkdom, harmonie en bewustwording te brengen. Een ontmoetingsplaats te zijn voor gelijkgestemden en anders gezinden c.q. denkenden. Radio Merlijn is niet gebonden aan een bepaalde religie of stroming. De programma’s beogen je te helpen om jezelf te ontwikkelen en je innerlijke zelf te openen. Om mensen met elkaar te verbinden, om begrip en respect voor elkaar en voor jezelf te bevorderen. Om chaos, onvrede, agressie en onverdraagzaamheid te transformeren naar rust, vrede en vooral Liefde.

Wat biedt Radio Merlijn?
Via webradio biedt Radio Merlijn inspirerende, motiverende, helende, spirituele, bijzondere, inzichten biedende, mensen verbindende en bewustmakende programma’s. Onze programma’s bevatten net iets meer dan de ‘gewone’ radio- en tv-programma’s.
We schrikken er niet voor terug om diep in het leven te duiken en toch speels en luchtig te zijn. Het geestelijke, emotionele, sociale en lichamelijke welzijn van de mens blijft daarbij centraal staan. Want daar gaat het om: innerlijke ontwikkeling, bewustwording, het bevorderen van het groeiproces, eenheid, liefde, respect en begrip creërend! Onze programma’s zijn afgestemd op zoveel mogelijk doelgroepen. Dit doen wij door zelf programma’s te maken én door programma’s uit te zenden van makers die onze zender ondersteunen.

De slogan van Radio Merlijn, die we willen waarmaken, is:
de zender die je boeit, raakt en inspireert!