Mobile Menu

Zaterdag 19-08-17

19/08/2017
20:00 uur
Daisha de Wijs
Vragen & Antwoorden en Tips tegen Voedselverspilling
Zielsverwanten

Zeker 15% van het eten van het gekochte voedsel belandt in de afvalemmer. Jaarlijks komt dat neer op 50 kg voedsel per persoon. Met dit eten is niks mis. Terwijl men in sommige landen niets te eten heeft, gooien we in ons land dagelijks grote hoeveelheden goede voeding weg. Het blijkt dat wereldwijd ruim één derde van het eten wordt verspild. Hoe komt dit en wat kunnen we hieraan doen? Daisha vertelt!

Voor dit programma kun je vragen stellen. Welke over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Het is een wekelijks programma, stuur je vraag naar daisha@radiomerlijn.nl Daisha beantwoordt je vraag dan in de uitzending, het gaat op volgorde van binnenkomst. Wil je je geboortedatum er bij vermelden én of je anoniem wilt blijven? Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens op www.wellenberg.nl/consulten


19/08/2017
21:00 uur
Daisha en Sander de Wijs
Zon, Koffie, Koning en Speelgoed
Happy News

Je zult wel denken, wat hebben deze met elkaar te maken? Je hebt gelijk, niets! Maar de onderwerpen waar Daisha en Sander over praten gaan er wel over. Over de aankomende zonsverduistering en wat dat allemaal teweeg kan brengen. Koffie schijnt heel gezond te zijn en allerlei kwalen te kunnen voorkomen. Heb je er wel eens van gedroomd om koning of Koningin te zijn? Doe maar niet, zo leuk is dat niet, blijkt uit de verhalen. Er zijn weer allerlei interessante, hilarische en boeiende onderwerpen in dit heerlijke zaterdagavond programma! Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat.


Zondag 20-08-17

20/08/2017
11:00 uur
Daisha de Wijs
een Onuitputtelijke Bron!
Zondagsdienst

‘Door te putten uit Gods energierijke onuitputtelijke bron krijg je emotionele kracht. Kracht om je enthousiasme mee te voeden, kracht om positieve gedachten te denken, kracht om negatieve gedachten te weren, kracht om rustig te blijven onder enorme druk.’ Daisha leest voor wat ds Schuller daar verder over zegt in zijn boek Inspiratie en Motivatie voor elke dag. Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat.


20/08/2017
20:00 uur
Sander de Wijs
Inspirerende muziek
Soul of Music

Sander draait inspirerende en bijzondere muziek. Heb je een verzoeknummer? Vraag het aan via de chat of mail voor de uitzending naar info@radiomerlijn.nl.


20/08/2017
21:00 uur
Daisha de Wijs
Je Engel en je Ziel!
Zielentaal

Er wordt gezegd dat je Engel je Ziel naar de Aarde brengt. Deze fluistert dan je aardse opdracht in je oor. Helaas, op hetzelfde moment dat je Ziel hier arriveert, komen negatieve krachten je tarten. Onhebbelijkheden, duistere demonen, waar van het de bedoeling is dat je ze in dit leven verslaat. Je Engel helpt je daarbij, zodat je leven steeds lichter wordt en jij op een gegeven moment het Licht kunt aanschouwen. Daisha vertelt en legt uit! Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens bij www.daishadewijs.nl


Dinsdag 22-08-17

22/08/2017
20:30 uur
Sander de Wijs
Het laatste online nieuws
Social Media

Sander deelt het laatste nieuws over Apps, online nieuws en bijzondere startups!


22/08/2017
21:00 uur
Daisha de Wijs
Verborgen Communicatie!
Daisha’s Transformatie Academie

Mensen vertellen ons vaak veel meer dan wat je hoort. Door te luisteren naar wat achter de woorden wordt bedoeld, herken je de verborgen boodschappen. Bijvoorbeeld de uitspraak: ‘Je bent goed zoals je bent, maar…’ En dan komt het, dan vertelt de persoon hoe die werkelijk over je denkt. Vroeger zeiden we als kinderen: Wat je zegt dat ben jezelf! En dat geldt nog steeds. Daisha leert je hoe je dit suggestieve en manipulatieve taalgebruik kunt herkennen. En laat je zien wat de spreker écht bedoeld! Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens op www.wellenberg.nl/consulten


22/08/2017
22:00 uur
Daisha de Wijs
Contact met je Bescherm Engel
Meditatie

Een unieke en openbarende ervaring! Engelen zullen je altijd en overal helpen, je hoeft er alleen maar om te vragen. Je Engel kan zich op allerlei manieren aan je tonen. Door bijvoorbeeld een geur, een vogel, een wit veertje. Of plotseling een heldere lichtflits terwijl het donker is. Daisha laat je via deze meditatie contact maken met je Bescherm Engel. Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat.


Woensdag 23-08-17

23/08/2017
21:00 uur
dr. David Servan Schreiber
De eigen genezende kracht van de hersenen
Uw Brein als Medicijn

20.00 uur Uw Brein als Medicijn, dr. David Servan Schreiber: Diep in de hersenen zit een deel dat ons gevoel, humeur, gedrag, onze bloeddruk, ons immuunsysteem, kortom alles wat met ons welbevinden te maken heeft, beheerst. Namelijk het emotionele brein! Door controle te krijgen over dit deel van de hersenen, is het mogelijk om stoornissen die voortkomen uit stress, angsten of depressie zelf te genezen. Een opzienbarende benadering, die uitgaat van de eigen genezende kracht van de hersenen. Dr. Davids methode is gebaseerd op baanbrekend onderzoek. Eenvoudig verteld met voorbeelden uit het dagelijkse leven! Kosmos Uitgevers BV ISBN 9789021511917 Nog de hele week te beluisteren bij Uitzending gemist!


23/08/2017
21:00 uur
Jan C. van der Heide
Spirituele en Paranormale onderwerpen
Paravaria

In het programma Paravaria komen thema’s en vragen op paranormale, esoterische, spirituele, therapeutische, alternatieve en reguliere onderwerpen aan bod. Gebaseerd op wetenschap of gewoon puur gevoel, intuïtie. Het basisvertrekpunt van ‘PARAVARIA’ is en blijft onverminderd: ‘Alles is mogelijk tussen hemel en aarde…’. Heb je vragen of wil je wat vertellen? Doe het tijdens de uitzending via de chat of telefonisch 071-5172870. www.jancvanderheide.com


Donderdag 24-08-17

24/08/2017
20:00 uur
Jelle Reumer
Inleiding
Ontstaan van Dier en Mens

De evolutionaire ontwikkeling staat in nauw verband met een steeds veranderende leefomgeving. De mens is hiervan een onderdeel, niet het eindresultaat. Jelle Reumer vertelt de geschiedenis en ontwikkeling van de gewervelde dieren. Hij begint bij de vroegste levensvormen in het water en het ontstaan van de eerste vissen. Via de amfibieën, dinosaurussen en zoogdieren, eindigt hij bij de muizen en de vogels. ISBN: 9789085309055  www.home-academy.nl De hele week nog te beluisteren via Uitzending gemist.


24/08/2017
21:00 uur
Daisha de Wijs
Flirten is meer dan Verleiden
Daisha Live

Als je je hart, je gevoel, volgt wil je precies hetzelfde als alle mensen. Namelijk: Liefde, aandacht, respect, waardering. Al jong leerde ik hoe je je kunt laten zien naar anderen. Mijn moeder was daar een ster in. Door de drukke zaken die mijn ouders hadden, was ze ’s avonds soms volkomen uitgeput. Maar kwam er dan onverwachts bezoek, dan was zij weer die stralende en warme vrouw. Niemand merkte dat ze zo moe was! Zij kende de kunst van het flirten maar al te goed. Wil je ook weten hoe je je dat eigen kunt maken? Ik vertel en leg het je uit! (Herhaling) Nog de hele week te beluisteren bij Uitzending gemist.