Mobile Menu

Zaterdag 20-01-18

20/01/2018
20:00 uur
Daisha de Wijs
Vragen, Antwoorden en Pubers
Zielsverwanten

Pubers kunnen er eigenlijk niets aan doen dat ze door het lint gaan om de kleinste dingen en ’s ochtends niet uit bed te branden zijn. Veel belangrijke functies in de hersenen ontbreken nog, en daardoor worden ze chagrijnig, egoïstisch en verward. Zo kun je pubers beter begrijpen. Daisha vertelt en legt uit!
Voor dit programma kun je vragen stellen. Welke over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Het is een wekelijks programma, stuur je vraag naar daisha@radiomerlijn.nl Daisha beantwoordt je vraag dan in de uitzending, het gaat op volgorde van binnenkomst. Wil je je geboortedatum er bij vermelden én of je anoniem wilt blijven? Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens op www.wellenberg.nl/consulten


20/01/2018
21:00 uur
Daisha en Sander de Wijs
Heerlijk Rust!
Happy News

Happy News staat weer bol van mooie berichten. Wanneer je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, dan ben je een gezegend mens. Juist die kleine dingen brengen rust in je. ‘Mensen vinden het moeilijk om hun lijden los te laten, uit angst voor het onbekende. Ze geven de voorkeur aan lijden omdat dat vertrouwd is!’ zegt Thich Nhat Hanh. Daisha en Sander vertellen je vele rustige, interessante, boeiende wetenswaardigheden, dus luister en geniet! Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat.


Zondag 21-01-18

21/01/2018
11:00 uur
Daisha de Wijs
Atlantis in opbouw
Zondagsdienst

Herodotus neemt je mee naar de beschaving van Atlantis. Hij belicht de bijzonderheden in het leven van de mens. De mens zoals hij in de hoogst mogelijke staat van bewustzijn leefde. Hij verklaart waarom de kennis van Atlantis zolang verborgen is geweest. Evolutionaire veranderingen gaan binnenkort op aarde plaatsvinden. Uit de dierlijke mens zal de spirituele mens tevoorschijn komen! De mensen van Atlantis werden beschermd en leefden in harmonie met Hogere Krachten. Zij leerden van hen de hogere weg van het leven! Daisha vertelt verder over Atlantis. Wil je wat vragen of vertellen, doe het via de chat.


21/01/2018
20:00 uur
Sander de Wijs
Vrij van gedachten
Boeken Nieuws

Van bestseller auteur Jan Geurtz – bekend van Verslaafd aan liefde – verschijnt Vrij van gedachten. In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken. Het zijn onze gedachten die een pijnlijke scheiding creëren tussen onszelf, de ander en de wereld, en die telkens weer dezelfde levensproblemen veroorzaken. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen.


21/01/2018
21:00 uur
Daisha de Wijs
met Hart en Ziel genieten!
Zielentaal

‘Waarom kan ik nu nooit eens genieten?’ vraagt men vaak aan Daisha. Tja, hoe komt dat? Generaties lang zijn we opgevoed met strikte en strenge regels. Het niet-genieten zit diep in onze genen verankert. We willen zinvol bezig zijn, alsof genieten niet zinvol is. Waarom is genieten zo belangrijk? Genieten van jezelf, van wat je doet, van je leven, maakt je vrij en gelukkig. Daarom is het zo belangrijk. Daisha vertelt en legt uit! Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens bij www.daishadewijs.nl


Dinsdag 23-01-18

23/01/2018
20:30 uur
Sander de Wijs
Het laatste online nieuws
Social Media

Sander deelt het laatste nieuws over Apps, online nieuws en bijzondere startups!


23/01/2018
21:00 uur
Daisha de Wijs
Spirituele Seks-vervolg!
Daisha’s Transformatie Academie

Wat is Spirituele seks? Spirituele Seks is een weg voor innerlijke ontwikkeling! Denk bij seks niet aan goed of fout, of heb er geen vaste normen voor. Juist als je seks ook als een spiritueel leerproces ziet, haal je meer uit de seks én ook uit jezelf. Het helpt je bij je groeiproces en laat je zien wat voor jou belangrijk is. Met de seksdaad slaat de natuur drie vliegen in een klap: het maakt mensen enthousiast voor elkaar, het houdt je fit en je krijgt er zelfvertrouwen door! Hoe en waarom, dat vertelt Daisha. Heb je vragen of wil je wat vertellen, doe het via de chat. Kijk ook eens op www.wellenberg.nl/consulten


23/01/2018
22:00 uur
Daisha de Wijs
Mind cleaning!
Meditatie

Onze geest wordt wel eens vergeleken met de zolder van ons huis. Er worden dingen bewaard welke je al jaren niet meer gebruikt, maar wel ruimte innemen van je creatieve geest. Zo zijn er bepaalde gedachten opgeslagen, die je leven danig kunnen verstoren. Laten we eens grote schoonmaak gaan houden en de stofnesten en spinnenwebben uit onze geest weghalen. Je leven zal door deze grote schoonmaak zeker veranderen! Daisha begeleidt je in deze meditatie. Wil je wat vragen of vertellen, doe het via de chat.


Woensdag 24-01-18

24/01/2018
20:00 uur
Leo Samana
De renaissance en de nieuwe mens
Klassieke Muziek Uitgelegd !

Leo Samama neemt je mee door de geschiedenis van de westerse klassieke muziek. Beginnend bij de kunstuitingen van de troubadours in Frankrijk tot de moderne composities van de 20-eeuwse componisten. Daarnaast komen de belangrijkste periodes aan bod waaronder de barok, de Weense Klassieken, de romantiek en de 20e eeuw. Een cultuurhistorische kijk op ons muzikale verleden. Samama illustreert zijn colleges met muziekfragmenten van CD en piano. Home-Academy.nl ISBN: 978-90-8530-026-7 Nog de hele week te beluisteren bij Uitzending gemist.


24/01/2018
21:00 uur
Jan C. van der Heide
Spirituele en Paranormale onderwerpen
Paravaria

In het programma Paravaria komen thema’s en vragen op paranormale, esoterische, spirituele, therapeutische, alternatieve en reguliere onderwerpen aan bod. Gebaseerd op wetenschap of gewoon puur gevoel, intuïtie. Het basisvertrekpunt van ‘PARAVARIA’ is en blijft onverminderd: ‘Alles is mogelijk tussen hemel en aarde…’. Heb je vragen of wil je wat vertellen? Doe het tijdens de uitzending via de chat of telefonisch 071-5172870. www.jancvanderheide.com


Donderdag 25-01-18

25/01/2018
20:00 uur
Etienne Vermeersch
De Essentie
Het Hiernamaals

De meeste culturen en religies kennen rituelen rond de dood. Zoals bijvoorbeeld het achterlaten van voorwerpen en sieraden in een graf, bidden voor de ziel van de overledene. In bepaalde culturen is de overtuiging dat de persoon na zijn dood verder leeft. Etienne Vermeersch behandelt verschillende vormen van dodencultus en onsterfelijkheidsgeloof die door de eeuwen heen wereldwijd zijn ontstaan. Van het oude Egypte tot het reïncarnatiegeloof in India. Van Plato’s idee over de ziel en nog veel meer. Home Academy ISBN: 9789085301486 De hele week nog te beluisteren via Uitzending gemist.


25/01/2018
21:00 uur
Daisha de Wijs
Hoe eerlijk is eerlijk?
Daisha Live

Openheid is heel belangrijk in relaties. Misschien heb je het gevoel dat jij en je partner alles tegen elkaar moeten kunnen zeggen. Geen geheimen, open eerlijk alles vertellen, ook al is het soms pijnlijk voor de ander. Toch zijn er dingen die je beter niet kunt zeggen. Weet je dat we gemiddeld één op de tien gesprekken tegen onze partner liegen? Dat is een stuk minder dan tegen anderen, tegen hen liegen we in één op de vier gesprekken! Waarom doen we dat? Daisha vertelt en legt uit! (Herhaling) Nog de hele week te beluisteren bij Uitzending gemist.