Mobile Menu

Vragen & Antwoorden!

21/05/2017 om 11:15 uur

Presentatie:
Daisha de Wijs

Satsang live met Daisha

11.15 uur: In elke vraag die je stelt zit tevens hét antwoord! Kijk goed naar je vraag, of die van een ander, en je ontdekt de oplossing van het probleem. Dus je hoeft alleen maar naar je vraag te kijken en je probleem is opgelost? Werkt het zo of is het toch even anders? Daisha vertelt en legt uit!
Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!
De uitzending is tot ongeveer 12.15 uur, daarna is het tot 15.00 uur een besloten bijeenkomst. Het is niet mogelijk om via de chat vragen te stellen. Je kunt natuurlijk ook naar Satsang komen, dan laat Daisha je ontdekken hoe je je eigen antwoord in je vraag kunt vinden! Door middel van een eenvoudig stappenplan kun je zelf voortaan de oplossing vinden!  Satsang is elke keer een warm en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. Kijk voor informatie bij www.wellenberg.nl