Mobile Menu

Intuïtie of Helderziend?

18/02/2018 om 11:00 uur

Presentatie:
Daisha de Wijs

Satsang met Daisha

Al onze ervaringen, belevenissen, gedachten, daden enz. worden opgeslagen in ons brein. Niets gaat verloren en in ons onderbewuste werken we er vaak mee. Bijvoorbeeld: het klikt of het klikt niet met iemand die je tegenkomt. Zien, voelen, ruiken, we doen het allemaal met onze hersenen. Vandaar dat wanneer je bepaalde signalen ontvangt via je zintuigen je intuïtief weet waar het mee te maken heeft. Zo kun je een aankomende begrafenis ruiken. Is dit intuïtie of helderziendheid, wat is het verschil? Daisha vertelt en legt uit!

De uitzending is tot ongeveer 12.15 uur, daarna is het tot 15.00 uur een besloten bijeenkomst. Het is niet mogelijk om via de chat vragen te stellen.

Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Kom naar deze bijzondere Satsang. ‘s Middags beantwoordt Daisha vragen over dit of welk ander onderwerp dan ook! Kijk voor info en aanmelding bij http://www.wellenberg.nl/satsang