Mobile Menu

Programmamakers

Daisha de Wijs

DaishaDaisha trekt al vanaf mei 2007 vele aandachtige luisteraars. Haar programma’s brengen op plezierige wijze spiritualiteit en bewustwording. Door de zeer wisselende thema’s is elke uitzending nieuw en verfrissend.

Daisha presenteert de volgende programma’s: Daisha Live, Zielentaal, Meditatie, Zondagsdienst, Gezondheid, Happy News en diverse andere programma’s.

Daisha’s kennis en wijsheid is van onschatbare waarde, door jarenlange studie en levenservaring eigengemaakt. Zij is bekend van radio en tv, een allround adviseur zowel persoonlijk als zakelijk. Meer lezen over Daisha? Kijk op www.daishadewijs.nl en www.wellenberg.nl

Sander de Wijs

Sander_new1In zijn programma Boeken Nieuws laat Sander je kennismaken met nieuwe, verrassende en inspirerende boeken en hun auteurs. Het programma Social Media biedt aan velen een uitkomst op dit gebied. Samen met Daisha presenteert hij Happy News, een heerlijk ontspannen programma op de zaterdagavond.
Sander verzorgt vanaf het begin de techniek voor alle programma’s. Zijn voorliefde gaat uit naar bijzondere muziek. Als muzikant (basist, zanger) in diverse bands heeft hij met veel verschillende muziek stijlen geëxperimenteerd.
Na zes jaar als student en medewerker bij OneLife-TopLife en de Wellenberg Academie is Sander steeds dieper in het leven gedoken. Hij geeft workshops, begeleidt mensen en werkt mee aan activiteiten in en om de Wellenberg.

Sander werkte tot 2012 bij een groot ICT bedrijf en is sinds 2012 zelfstandig (web)designer. Hij verzorgt vanuit zijn achtergrond de technische begeleiding van de programmamakers. Ook ontwikkelt en onderhoudt hij de website van Radio Merlijn en de social media.

Jan C. van der Heide

paragnost-jan1Van kindsaf aan ben ik met paranormale verschijnselen geconfronteerd en ermee vertrouwd geraakt.

Ik was met mijn 17de jaar indertijd de jongste paranormale genezer van Nederland, ingeschreven bij een vereniging die nog steeds bestaat. Zit dus 43 jaar in het vak. Reeds jaren werk ik als paragnost en hypnotherapeut in mijn praktijk in Oegstgeest, ik ben gecertificeerd met de titel pmh, Profesional Master of Hypnotherapy. Als docent geef ik lessen, workshops, maak CD’s, schrijf boeken.

In mijn programma Paravaria komen thema’s en vragen op: paranormale, esoterische, spirituele, therapeutische, alternatieve, reguliere onderwerpen aan bod, gebaseerd op wetenschap of gewoon puur gevoel, intuïtie. Het basisvertrekpunt van ‘Paravaria’ is en blijft onverminderd: ‘Alles is mogelijk tussen hemel en aarde..’. www.jancvanderheide.com

Tommy & Lizzy

TommyTommy (geboren 17 oktober 2002) heeft een zeer speciale rol in Daisha’s programma’s. Altijd – bijna altijd – is hij daarbij aanwezig. Tommy signaleert als hij voelt dat iets fantastisch of juist niet goed gaat. Hij laat dat merken door heerlijk over de grond te gaan rollen of door onrustig te worden. Onafscheidelijk ligt hij aan Daisha’s voeten en weet instinctief dat het programma afgelopen is. Dan staat hij op en kijkt Daisha aan met een blik: En wat gaan we nu doen?

LizzyLizzy (geboren 6 januari 2014) doet alles na wat Tommy ook doet. Ook zij is tijdens de uitzending rustig en weet wanneer het is afgelopen dat er dan weer gestoeid en gespeeld kan worden. Wanneer Daisha en Sander naar de studio gaan is ze reuze enthousiast. Zij ligt daar in een mandje naast Daisha en geniet van het samen zijn met haar grote ‘broer’, Sander en Daisha. Een dametje die elk hart weet te winnen met haar grote lieve ogen. Ze is gek op kinderen en die kunnen dan ook alles met haar doen. Wanneer ze haar energie kwijt moet, gaat ze naar ‘bootcamp’, ofwel de Deel van de boerderij. Daar stoeit ze dan met Moon, de kater die door Sander onder struiken is gevonden toen hij nauwelijks vijf weken oud was.